torsdag 21 oktober 2010

Den nya synen på människan

Jag har sett filmen The Living Matrix, flera gånger. Den är så omvälvande att jag måste ta till mig det som sägs i småbitar. Forskarna och terapeuterna i filmen framför tankar som kullkastar hela vårt gamla Newtonska synsätt på människan som en biologisk "maskin" som fungerar med gas- och bromsverkan, styrs av hormoner och signalsubstanser osv.
Man säger att allt i universum är energi, vi också, och att våra tankar styr vad som sker. Hjärtat, som med det nuvarande/gamla synsättet ses främst som en pump med uppgift att pumpa runt blodet i kroppen, istället är det organ som först uppfattar signaler utifrån, inte hjärnan alltså. Man visar genom flera tester att energikommunikation förkommer, och att vi påverkas kraftigt av den energimässiga miljö vi vistas i. Resultaten kan inte förklaras på annat sätt.
Detta är stora och nya tankar, trots att jag i många år arbetat med och själv tagit emot energibehandlingar och vet att det fungerar. Alla som använt sig av energihealing vet ju att hjärtat är centralt, att det är våra tankar och intentioner som styr vad som händer.
Detta till trots känns det så stort att forskare nu tänker i samma banor och visar i hållbara experiment att det är så här det förhåller sig.
Samtidigt läser jag i Sanna Ehdin´s nya bok "Finn din energikod" och stärks ytterligare i min uppfattning. Mycket av det hon skriver i sin bok om energier "vet jag är sant" eftersom jag upplevt det själv och fått det från mitt inre, genom guider eller vad man vill kalla det.
Jag vet att mina tankar kan kännas väldigt främmande för en del, men de som påstod att jorden är rund blev också kallade tokiga ;)
Jag är så tacksam att jag får leva i den tiden, som är nu, när så mycket spännande händer med människan och jorden.
Eva.

måndag 18 oktober 2010

Friheten i mitt liv.


Jag kan göra vad jag vill, på min fritid.

Jag kan äta vad jag vill, varje dag.

Jag kan tänka och känna, helt fritt.

Jag har någon att dela med, att leva med.



Min frihet skapar jag själv.

Jag kan inte få den av någon annan.

Ingen kan ta den ifrån mig.

Eva.